selam naber iyisiniz bende iyiym ok o zaman sorun yok. böyle malca bir başlığın altından kim çıkar tabikii been ' remle ' dırırırın ! evet saçma yazıların babasını ben yazarım ayık olcanız . neyse başlığa uysun bi yazı yazıyım dedim .
facebook sosyetesi olarak ( amma salladım ) çok havalıyım .p (tamam çok pis salladım) ama şu bi gerçekki arkadaş isteklerinden bunalmış durumdayım. bide dürtmelerden . dürtükler. yani böyle nargileyle atarlı atarlı fotoğraf çekilince çok mu havalı oluyonuz lan ? Bide ellerde biralar altta açıklama "Kafam ßi miLion xD " Allah belanızı versin demek istiyorum . kafan bi milyonsa bu yazıyı nasıl yazıyon ve o gözleri götüne kaçmış ifadeyi yapınca havamı oluyo ?
"xD" Yazmak ergenliğin en önemli parçasıdır . xD Yazınca çok kuul oluyon yanii . Yanii onlar öyle sanıyo . bide şu tarz konuşmalar Bkz:
+ AsqmLa qoPmaq paHa ßiçiLemezZz xDéé Zaa
-EfT Asqm qoPu0réééé xD
Gerçekten çok havalısınız ya . bunu yapan arkadaşlarım olduğu için utanıyorum
. ve ergenlik kurallarından biri daha Facebook sohbetten " durumumu beğenir misin <3
" , " Fotoğrafımı beğenrmsn?" , " İlişki durumumu beğenir misin ? " Durumunu yazarken bana mı güvendin ? fotoğrafını çekerken bana mı güvendin , ilişki durumunu yaparken bana mı güvendin , istersen gerdek gecenizde yardımcıda olayım? :S Gerçekten beyin bedava abi ya. bunlardan bunu anlıyorum .
Birde elimizde şöyle bir durum var . Sevgilisinden ayrılanların sevgilisine facede duvardan duvara laf atması bkz: "ßhen Seni çoq Sewmstm Sen ßheni siqtr eTTn Artq Sheni taqmıorm
" Okuyabilene aşk olsun . sevgilisi bu kızı bırakmakla iyi ypamış diye düşünmemek elde değil . kızın dediğini anlamak için ömrü bitiyo .
Ergenlik kurallarına daha örnek verirsek " BOKTAN İSİMLER " Diye başlık koyabiliriz. Bkz : "ÇılGın Reis " , "AtarLı eRqen emRejQ" , "DepresF qirL " , "dadLu jaDı " ... intihar etmek için daha bekliyomusunuz?
Yani kabul ediyorum zamanında bende xD Yazardım ama arkadaşım yani facebook ta xD İle bu kadar dalga geçen insan varken o isimlerle bu kadar dalga geçen adam varken bu yapılır mı ya?
Neyse Bir ergen kuralı daha : Fotoğraflarına atarlı sözler yaz ! Evet yanlış duymadın . webcam'dan fotoğrafını çek ve atarlı sözler yaz . photoscape'den en iğrenç shopunu yap . ne bileyim erkeksen kulağına shopla küpe yap . sonrada bi zahmet kendini camdan at ki senin gibi bi totişten kurtulalım.
ergen kurallarına devam edersek , ergenlikten çok azmış ergenlere geliriz . kızsan ve azık bi kız ergensen , fotoğraflarında bacağını göstermek için kafanı bacağına sokabilirsin , hertürlü akrobatik hareket o anki hırs ve kaşarlık çabasıyla gerçekleşir . ve altında azmış bir grup erkek ; " Süpersin ! gözlerin ÇOK GÜZEL !! " , "Çok güzelsin cnm " .. vb şeyler yazar. Eğer erkeksen ve azmışsan , duvarına " pompala coş xD " Flan yazarsın . bu durumda hem apaçisin hemde azmış bir erkek ergen . geçmiş olsun ...
Hıı bide ergensen bide havalı olmak istiyosan OROSPU ol kızım
Çok ciddiyim. orospuluk bu dönemde havalılık anlamına geliyomuş , yani bi grup beyinsiz orospu oldukları için kendilerini havalı sanıyolar . Erkeklerle öpüşmenin sevişmenin el ele tutuşmanın önemli bişey olduğunu sanan kuş beyinlilerle yaşıyoruz
Bira içmenin , sigara içmenin , faça çekmenin havalı olduğu sanılan bir ülkede yaşıyoruz ve fen dersinde beyin diye bişey işliyoruz
Pardonda BEYİN ne ? Birçok insanda olmayan , az insanda bulunan nadir bir organ olarak açıklanmalı bence.
devam edersek , ergenlik özentilik demektir . yani örneğin gitti götü boklu bi kız kafasına kurdele taktı , bütün sülale olarak kafamıza kurdele takıyoz . iyi tamam güzel bende kurdeleleri severim ama boku çıktı ya . bi anneannemin kafasında kurdele yok .
bide eğer starbucks'ta kahve içip aynı anda gülerek fotoğraf çekilirsende havalısındır . aslında bu pozu verirken yüzlerinde felç geçiriyo gibi bi ifade oldugunun farkında değiller. aynı durum mc.donalds , burgerking içinde geçerli. hamburger ısırırken fotoğraf çekilmek wuuw . yetenek olsa gerek
Neyse Ben kaçıyorum .. Ne kadar uzun aralarla yazsamda arada yine yazarım söz veriyorum hepinizi öptüm